Om karrieredagen

Kjære alle studenter,

Vi i INDØKS ønsker alle studenter hjertelig velkommen til årets Karrieredag ved Universitetet i Stavanger 27. september 2018.

INDØKS er linjeforeningen for masterutdanningen i industriell økonomi ved Universitetet i Stavanger. Vi jobber for å skape et tettere bånd mellom studenter og næringsliv, blant annet gjennom Karrieredagen og bedriftspresentasjoner.

Dette er tolvte året på rad at INDØKS arrangerer Karrieredagen ved UiS. Karrieredagen er et svært populært arrangement på UiS, hvor studentene kan få innblikk i hvilke karrieremuligheter som finnes her i området. Vi vil stå på stand og dele ut kataloger i Kjølv Egelands hus og Arne Rettedals hus i ukene før Karrieredagen. Disse katalogene inneholder informasjon om blant annet bedriftene som deltar og hvilke studenter de ser etter. Bruk katalogen til å gjøre research på forhånd. Kom forberedt, ta gjerne med deg din CV. Snakk og bli kjent med de ulike bedriftene, og forhåpentligvis vil du kunne treffe på din kommende arbeidsgiver denne dagen!

Det er stor interesse for Karrieredagen og i år vil rundt 30 bedrifter stå på stands i og rundt Tjodhallen i Kjølv Egelands hus den 27. september. Vi kan presentere bedrifter innenfor flere bransjer da vi har deltagere innenfor både konsulentbransjen, finans, revisjon, byggebransjen, IT, olje & gass, og flere til.

Følg med på våre Facebooksider, og på http://www.karrieredagen.com hvor mer informasjon blir lagt ut fortløpende. Det kommer også arrangement med program. Vi ønsker alle studenter lykke til og håper at dere får god nytte av denne dagen.

Med vennlig hilsen
INDØKS

Legg inn kommentar

Du må være pålogget for å kommentere.

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering