Vi har vært på PR-turné!

Skrevet av PR-ansvarlig INDØKS den . Publisert i kategoriene Nyheter og PR

Søndag 3. mars klokken 10.00 kastet Benjamin Ferstad og meg oss i bilen og satte kursen mot Østlandet og Gjøvik. 545km og 8 timer senere sjekket vi inn på Quality Hotel Strand Gjøvik.

Mandag 4. mars nøt vi en bedre frokost på hotellet bestående av nydelig eggerøre og bacon, før vi kjørte det korte stykket fra hotellet og opp til HiG. Her ble vi møtt av hyggelige representanter fra INGa (Linjeforeningen for teknologifag) som viste oss frem til auditoriet hvor vi skulle holde presentasjonen. Klokken 13.00 braket det løs for Benjamin og meg. Vi hadde gjennomgått presentasjonen og hatt en kort generalprøve på forhånd, men var allikevel litt spente. Presentasjonen samt 13 store pizzaer fra Peppes Pizza så ut til å falle i smak for de ca 30 fremmøtte.

Regner med å se et par tre stykker til høsten

Etter presentasjonen hev vi oss i bilen og kjørte mot Oslo og Radisson Blu Scandinavia.  Kvelden gikk med til å spise en bedre biffmiddag etterfulgt av en liten spasertur gjennom sentrum.

Tirsdag 5. mars starten vi dagen med nok en utmerket frokost bestående av nystekte croissants og knallgod omelett. Turen gikk deretter 200m opp i gaten og inn hoveddøren til Høgskolen i Oslo. Her ble vi møtt av 2 svært hyggelige jenter fra OTS (Oslo Tekniker Samfund) som tok oss med opp i tredje etasje og inn i et auditorium som rommet 300 personer. Optimistisk tenkte vi!

Nok en gang ble det en vellykket presentasjon med påfølgende mingling og pizza. Mange var svært interessert i å høre mer om studiet og UiS. Var veldig hyggelig!

Klokken 15.00 satt vi oss i bilen og kjørte mot Stavanger igjen. Hjemme klokken 23.00.

Benjamin er klar!

Benjamin er klar!

Takk for en fin tur!

Skrevet av Lars T. Djuvik

Nøkkelord: , , , , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering