Summer Internship Technology 2015

Utløpt!
Firma: Accenture
Søknadsfrist: 20.02.2015
Beskrivelse

Accenture tilbyr utfordrende sommerjobber som gir deg en smakebit på hvordan det er å jobbe som teknisk konsulent og utvikler i et globalt selskap. Fra slutten av juni og seks uker fremover kan du få mulighet til å delta i vårt sommerprogram, der du vil få jobbe på reelle prosjekter internt hos oss eller ute […]

Accenture tilbyr utfordrende sommerjobber som gir deg en smakebit på hvordan det er å jobbe som teknisk konsulent og utvikler i et globalt selskap.

Fra slutten av juni og seks uker fremover kan du få mulighet til å delta i vårt sommerprogram, der du vil få jobbe på reelle prosjekter internt hos oss eller ute hos kunde. Du vil jobbe i team sammen med andre sommeransatte, med god drahjelp fra veiledere og prosjektleder fra Accenture.

 

Forrige sommer gjennomførte noen av studentene en analyse av fremtidens leveranse av selvbetjente passasjerløsninger for innsjekk og bagasje ved norske flyplasser, mens en annen gruppe utviklet neste generasjon av kontekstbevisste og brukerorienterte løsninger ved hjelp av iBeacons teknologi. Oppdragsgivere på andre prosjekter var blant annet, Telenor, og DNB.

 

Etter en interessant jobbhverdag sørger vi for innholdsrike ettermiddager med spennende opplevelser.

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn. Hvis du gjør en god jobb, kan du bli tilbudt fast ansettelse etter studiene dine.

Søk her

 

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering