Sommerprosjektet KUBE

Utløpt!
Firma: Statnett
Søknadsfrist: 29.02.2016
Beskrivelse

Vi skal bygge fremtidens kraftsystem. Vil du bli med?

I dag har Norge og Sverige en felles ordning med grønne sertifikater for utbygging av ny fornybar energi. Det norske kraftnettet er også sterkt sammenkoblet med de andre nordiske landene. Et samlet Norden har en unik mulighet til å være en pioner på vei mot det klimanøytrale samfunnet. Hvilke system- og samfunnsmessige fordeler kan man oppnå ved å utvide sertifikatordningen til å omfatte hele Norden? Dette er temaet for det tverrfaglige sommerprosjektet KUBE 2016.

Statnett søker seks studenter til sommerens KUBE-prosjekt. Du vil i løpet av seks-syv uker jobbe tett sammen med studenter fra ulike studieretninger med komplekse problemstillinger. Dette gir faglige utfordringer, bratt læringskurve og en helhetlig innsikt i det nordiske kraftsystemet. Du vil møte fageksperter og bli kjent med selskapet fra innsiden.

  • Vi søker deg som er faglig engasjert, modig og reflektert.
  • Du må være masterstudent som til sommeren 2016 har fullført minst 3 år høyere utdannelse.
  • Aktuelle fagretninger er ingeniørfag (IKT, elkraft, industriell økonomi og fornybar energi), økonomi, samfunnsfag og jus.

Arbeidssted er på Statnetts hovedkontor i Nydalen i Oslo.

Spørsmål kan stilles på mail til kube@statnett.no eller på telefon til Øyvind Garvik (91389687)/Silje Mork Hamre (97502625). Alle søkere må søke via søknadsportalen.

Mer om KUBE finner du her: http://www.statnett.no/Karriere/er-du-student/KUBE/

 

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering