Kursleder

Utløpt!
Søknadsfrist: 31.01.2014
Beskrivelse

Vi ønsker å tilby studenter i Stavanger en ypperlig mulighet for relevant deltidsjobb ved siden av deres studie. Vi søker nå kursledere til våre forskerkurs, tenketreningskurs og sommerskoler! Som kursleder vil en ha ansvar for gjennomføring av våre forsker- og tenketreningskurs. En skal undervise og gjøre eksperimenter med elevene. Vi kan tilby en inspirerende deltidsjobb, […]

Vi ønsker å tilby studenter i Stavanger en ypperlig mulighet for relevant deltidsjobb ved siden av deres studie. Vi søker nå kursledere til våre forskerkurs, tenketreningskurs og sommerskoler!

Som kursleder vil en ha ansvar for gjennomføring av våre forsker- og tenketreningskurs. En skal undervise og gjøre eksperimenter med elevene. Vi kan tilby en inspirerende deltidsjobb, god opplæring og et ferdig kursopplegg med materiell og veiledningshefte. Vi tilbyr lønn etter løpende satser og du vil også få kurslederautorisasjon.

Vi ønsker oss kursledere som liker å jobbe med barn og som er positive og utadvendte.

Litt mer informasjon om de forskjellige kursene:

1. Forskerkurs
Kursene går på kveldstid og varer 2-3 timer hver gang. Beregnet tid er et par kvelder i måneden, med mulighet for utvidelse.

2. Tenketreningskurs
Kursene går på dagtid i SFO-tiden, og hver økt varer i 75 minutter. Beregnet tid er noen timer i måneden, med mulighet for utvidelse.

3. Sommerskole
Sommerskolen arrangeres i store deler av Norge. Selv om en er student i Stavanger kan man også søke sommerjobb på hjemplassen sin. Sommerskolene arrangeres fra mandag-fredag fra klokken 09.00-15.00. Antall uker og kurs kan variere.

Kortfattet søknad og CV sendes til info@forskerfabrikken.no.

SØKNADSFRIST SNAREST!

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering