Summer Internship Management Consulting 2015

Utløpt!
Firma: Accenture
Søknadsfrist: 20.03.2015
Beskrivelse

Har du lyst på en spennende sommerjobb? Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing, med omkring 293,000ansatte som arbeider for kunder i mer enn 120 land. Vi leverer nyskapende løsninger og samarbeider med kundene, slik at de kan realisere sine visjoner og skape verdi for seg selv. Med vår omfattende […]

Har du lyst på en spennende sommerjobb?

Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing, med omkring 293,000ansatte som arbeider for kunder i mer enn 120 land. Vi leverer nyskapende løsninger og samarbeider med kundene, slik at de kan realisere sine visjoner og skape verdi for seg selv. Med vår omfattende bransjeekspertise, våre globale ressurser og vår erfaring innenfor konsulentvirksomhet og driftsutsetting kan vi mobilisere de riktige menneskene og den nødvendige kompetansen for å hjelpe våre kunder til å bli virksomheter med høy prestasjonsevne. Accenture hadde en omsetning på 28,6 milliarder dollar i regnskapsåret som ble avsluttet 31. august 2013. Besøk oss påhttp://www.accenture.com/

 

Accenture tilbyr utfordrende sommerjobber som gir deg en smakebit på hvordan det er å jobbe som konsulent i et globalt selskap.

Fra slutten av juni og seks uker fremover kan du få mulighet til å delta i vårt sommerprogram, der du vil få jobbe på reelle prosjekter internt hos oss eller ute hos kunde. Du vil jobbe i team sammen med andre sommerstudenter, med god dra hjelp fra veiledere og prosjektleder fra Accenture.

 

Forrige sommer gjennomførte noen av studentene en analyse av fremtidens leveranse av selvbetjente passasjerløsninger for innsjekk og bagasje ved norske flyplasser, mens en annen gruppe utviklet neste generasjon av kontekstbevisste og brukerorienterte løsninger ved hjelp av iBeacons teknologi. Oppdragsgivere på andre prosjekter var blant annet, Telenor, og DNB.

Etter en interessant jobbhverdag sørger vi for innholdsrike ettermiddager med spennende opplevelser.

Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn. Hvis du gjør en god jobb, kan du bli tilbudt fast ansettelse etter studiene dine.

Søk her

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering