Stavanger Indoor

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Sosialt

Helgen 13. – 15. desember arrangeres Stavanger Indoor, en turnering for innendørsfotball, også kjent som futsal.

INDØKS var representert med fotballaget INDØKS FK, et lag bestående av 8 spillere fra ulike studieretninger. Vi har de siste månedene hatt fast trening i idrettshallen til SiS Sportssenter hver torsdag, og selv om treningene er høst uofisielle og frivillige, er alltid oppmøtet bra!

I helgens turnering hadde vi fire kamper i vår pulje. I første kamp fikk vi en litt tøff start, og havnet fort under 0-3. Etter at samspillet begynte å sitte, fikk vi fart på spillet og reduserte en gang til endelig sluttresultat 1-3 mot Bazinga. Neste kamp fikk vi en langt bedre opplevelse, og på stillingen 3-2 mot Bellyshots FC gikk det mot seier. Desverre holdt ikke resultatet helt ut, og det endte til slutt med tap, 3-4. Forran neste kamp hadde vi sett motstanderene spille bra fotball, men lot oss ikke skremme. Resultatet 1-2 tap mot Rulenissene var absolutt et godkjent resultat. I siste kamp kom endelig oppturen, og takket være bra moral, god arbeidsvilje og et supert humør fikk vi et nydelig 3-0 resultat og en god avsluttning på turneringen!

INDØKS FK endte på 4. plass i puljen og kom desverre ikke videre til sluttspillet. Til tross for dette var det utelukkende en positiv opplevelse, og vi satser på å gjennta suksessen ved et senere tidspunkt. Takk for innsatsen alle sammen!

Laget bak fra venstre:
Fredrik Habostad, Vegard Stokke, Simen Birkeland Aass, Alexander Sæstad, Christian Andreassen, Martin Bjørgum og Tor Øistein Sand Sigbjørnsen.

Forran: Eirik Øksnevad Heskja

551411_10202140710311424_63097895_n

Lagbildet

 

Nøkkelord: , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering