Røldal tur 2014

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Sosialt

Fredag 14. Mars reiste INDØKS og MASTØK sammen på en fantastisk tur til Røldal.

Dag 1:

For å få mest mulig ut av dagen, så kjørte bussen fra UIS allerede klokka 07:00 om morgenen. Stemning i bussen var allerede til å ta og føle på. Vi ankom Røldal i 11 tida, og fikk sjekket inn på de forskjellige hyttene. Da var det bare å få skiftet på seg ski klærne og storme mot trekket. Etter noen timer i bakken, var det bare å renne direkte inn på Afterski. Her var det mulighet å få seg drikke av ulike sorter, noe som vi naturligvis benyttet til det maksimale.

Afterski!

Afterski!

Når mørket begynte å falle, beveget folk seg mot hyttene for å lage en bedre middag. Det var taco som sto på menyen, og det smakte utsøkt etter en lang dag. Etter midagen var det dags for å utfordre hverandre på et litt mer intelektuelt nivå i form av en quiz. For å sette en prik over i’en, så fullførte vi kvelden på Røldals terrassen med live musikk.

Quiz

 

Dag 2:

Lørdagen startet med en bedre frokost med både egg og bacon. Etter folk hadde kommet seg litt, beveget vi oss mot ski-trekket og var klare for dag nummer to. I bunnen av trekket rigget vi opp en grill, og her var det mulig og få seg både pølser og jägermeister.

Grilling i bunnen av trekket

Etter noen timer til i bakken, så rente vi nok en gang direkte inn på Afterski. Her kjørte vi en stemningsrapport, hvor konklusjonen ble tommel opp. Videre beveget vi oss mot hyttene og lagte pizza a’la Indøks/Mastøk.

Superhelter trenger mat de også.

Superhelter trenger mat de også.

Det var null kriminalitet som kunne foregå på denne lørdagen, ettersom det var 50 superhelter tilstede. Folk hadde virkelig lagt sjelen i kostymene, og vi var kledd ut som batman, superman, joker, minions, flash og masse mer. Vi kjørte en fest på hytten, og beveget oss videre mot Røldals terassen mot slutten av kvelden.

Dag 3:

Dag tre startet også med en utsøkt frokost i form av pannekaker, egg og bacon. Det var mulig å renne i bakken for de som ville, men de fleste var såpass slitne etter gårsdagen at de benyttet anledningen til å restituere seg. Vi fikk vasket ut av hyttene, og beveget oss mot bussen som kjørte hjemover klokka 16:00.

Tusen takk til alle sammen for en fantastisk tur!

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering