PR-turné i Bergen og erfaringsutveksling i Grimstad

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Nyheter

Det har vært travle uker for INDØKS i Februar og her kommer en liten oppdatering

Onsdag 5. Februar: PR-turné i Bergen

Linjeforeningen INDØKS har som et av sine mål å promotere masteren «Industriell Økonomi» for å skape høyere søkertall. Jonas Snis (PR-ansvarlig) og Eirik Hop (nestleder) tok derfor en 4 timers biltur nordover fra forblåste Stavanger til regnbyen Bergen for å promotere INDØKS på Høgskolen i Bergen også kalt HiB. (Utrolig nok ble vi møtt av strålende sol og skyfri himmel).

Det er stadig flere studenter som kommer fra HiB for å studere industriell økonomi i Stavanger. For øyeblikket er det to i 5. klasse og tre i 4.klasse. Målet med turen var å øke søkertallene fra Bergen og forhåpentligvis få et større mangfold av ulike ingeniører.

I Bergen møtte vi Svein Amundsen som er 4. klassing på INDØK, tidligere HiB student, jobber fulltid offshore hos GE Oil & Gas i en 2,4-turnus samtidig som han bor i Bergen. Dvs. at han kun er i Stavanger for å ta eksamen noe som viser hvor fleksibel denne masteren kan være! Vi sto alle tre på stand i en time før vi holdt en halvtimes presentasjon foran 50 HiB studenter, så vi er veldig fornøyd med oppmøte! Responsen i etterkant har også vært bra og vi ønsker alle nye studenter velkommen! Bare husk å søke!

 

Tirsdag 11. Februar – Torsdag 13. Februar: Erfaringsutveksling i Grimstad

Vi i INDØKS har et samarbeid med Indøk Sør som oppholder seg i Grimstad. Onsdag 12. Februar arrangerte Indøk Sør den årlige «Karrieredagen UiA» og i denne forbindelsen ble vi i styret invitert til å delta på deres karrieredag. Tirsdag kveld ble det middag og litt øl fra deres lokale bryggeri samt gode samtaler rundt karrieredagstemaet. Dagen etter deltok vi på «karrieredagen UiA» og karrierekvelden som ga oss god input i forhold til hvordan vi kan gjøre «Karrieredagen 2014» på UiS enda bedre enn i fjor.

 

 

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering