Program 2015

Her er programmet slik det var på karrieredagen 2015:

Program for Karrieredagen 2015

10.00 – Åpningsforedrag med Trond Grande, nesteleder i NBIM, «Oljefondet»

Nestlederen i NBIM, «Oljefondet» på folkemunnet, kommer til Karrieredagen for å snakke om egne arbeidserfaringer, Norge i verden og eiendommene til Oljefondet. Grande startet i NBIM i 2007 som Global Head of Risk Management. Fra 2014 har Grande også hatt det daglige ansvaret for eigedomsdelen i fondet. Dette er verdt å få med seg!

KE Tjodhallen
(vi åpner også galleriet i 2. etasje i Tjodhallen)

12.00 – Bedriftspresentasjon – Halliburton

Halliburton er INDØKS hovedsamarbeidspartner og fyller lokalet under Karrieredagens eneste bedriftspresentasjon, så kom tidlig for å få plass.

KE E-101

13.00 – Internship Marathon

Flere bedrifter presenterer sitt sommerinternship / sommerjobb i løpet av 45 minutter. Hver bedrift har tre minutter til å overbevise studentene om å søke på nettopp deres internship. Dette var en stor suksess de to forrige årene og er noe du ikke vil gå glipp av!

KE A-101

14.30 – Kåring av Årets Stand på Karrieredagen.

KE Tjodhallen

14.45 – Trekning av karrieredagskonkurransen.

KE Tjodhallen

15.00 – Standområdet stenger.

19.00 – Karrierekvelden

Foredrag med Christian Rangen, foredragsholder, strategi- og innovasjonskonsulent, forfatter, entrepenør, foreleser, brasiliansk hotelleier og space cowboy, etterfulgt av 3 retters middag. Per Inge Torkelsen er kveldens konferansier og står for underholdningen.

MERK: Billetter kan fås av bedriftene under Karrieredagen. Hver bedrift deltar med to representanter til Karrierekveden. I tillegg vil hver bedrift invitere med seg to studenter de har fått en god kontakt med på stand i løpet av Karrieredagen.

Clarion Hotel Stavanger, Stavanger sentrum

 

 

Legg inn kommentar

Du må være pålogget for å kommentere.

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering