Jobbsøknad- og Kontraktskrivekurs

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Nyheter

I forbindelse med årets Karrieredag arrangerte Indøks i samarbeid med NOVA og Tekna jobbsøknad- og kontraktskrivekurs. Dette ble avholdt dagen før Karrieredagen slik at folk kunne møte best mulig forberedt dagen etter. Det handler om bevissthet rundt hvordan du markedsfører deg selv. De som deltok på dette kurset fikk nyttige tips til hvordan de kunne vise seg fra sin beste side på papiret og litt om hvordan man oppfører seg på et intervju. I tillegg til å sørge for at du beholder de rettighetene du har når du får tilbud om drømmejobben.

Mye av det vi lærte på kurset virker veldig logisk nå man hører det, men det er ting man ikke er bevisst på hvis man ikke hører det. Man ser til stadighet artikler i avisen om hvordan man skal skrive CV og søknader. Ofte er hovedfokus her hvilke tabber man må unngå. Overskriften «Slik unngår du de klassiske feilene i din CV» høres kjent ut. Det vi fikk ut av dette kurset som vi ikke leser så mye om i avisa, er hva vi kan gjøre riktig. Mye nyttig kunnskap om hvordan v burde tenke og hvordan de som sitter på andre siden av bordet tenker.

Vi må rette en stor takk til både Nova og Tekna som stilte opp på dette!

For de som vil lese gjennom presentasjonen til Sverre «slik skriver du drømmesøknaden» kan følge denne linken. Og til alle dere som ikke er medlem eller vet hva NOVA er for noe, følg denne linken.

DSC_0010 DSC_0006

 

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering