INDØKS presenterer ny samarbeidspartner

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategoriene Jobb og Nyheter

INDØKS har i mange år hatt samarbeid med diverse bedrifter fra oljeindustrien. Vi har nå gleden av å presentere Norges største privateide entreprenør og en stor eiendomsaktør som vår nye samarbeidspartner!

I Stavangerregionen er Kruse Smith veldig aktive, og tar del i mange store prosjekter. Blant annet kan vi takke Kruse Smith for DNB Arena, Viking Stadion og Konserthuset i Stavanger. Bedriften har opphav fra Kristiansand, men har siden 1935 inntatt nesten hele landet, og har i dag over 900 ansatte rundt omkring i Norge. Kruse Smith har et stort fokus på kontinuerlig forbedring og effektivisering, et tema som er viktigere enn noen gang i norsk industri. Bruken av gode og høymoderne digitale verktøy har blitt essensielt for entreprenører, noe som er godt implementert i Kruse Smith.

Kruse Smith tilbyr sommerjobber, studentoppgaver og trainee-stillinger, noe vi studenter som kjent setter stor pris på. Mulighetene er å finne på: http://www.kruse-smith.no/
De blir selvfølgelig å se på Karrieredagen 22. september 2016, der representanter fra Kruse Smith er klare for å møte engasjerte studenter. Karrieredagen forgår i Tjodhallen i Kjølv Egelands hus. Frem mot den tid kan du lese mer på nettsiden, LinkedIn eller Facebook. Vi anbefaler å møte forberedt når man møter bedriftene på Karrieredagen.

Vi gleder oss til et spennende samarbeid!

Følg Kruse Smith på:
Nettsiden
Linkedin
Facebook

KruseSmith_logo_CMYK

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering