INDØKS’ nye hovedsamarbeidspartner

Skrevet av Leder INDØKS den . Publisert i kategoriene Bedriftsbesøk, Jobb, Nyheter og Sponsor

Tidligere i vinter fikk vi i INDØKS en kjedelig beskjed fra Aker Solutions om at de ikke hadde mulighet til å fortsette som vår hovedsamarbeidspartner. Vi ønsker derfor å takke Aker Solutions for et godt samarbeid gjennom 4 spennende år!

Dermed startet jakten på en bedrift som kunne fylle tomrommet Aker Solutions etterlot seg. Vi er derfor i dag veldig stolte over å presentere Halliburton som vår nye hovedsamarbeidspartner!

Halliburton har lenge vært en del av det norske oljeeventyret etter at de kom til Norge og Stavanger i 1966. De fokuserer hovedsakelig på boring og analyse, samt komplettering og produksjon. Selskapet har i dag over 75. 000 ansatte, og består av 140 nasjonaliteter i rundt 80 land.

Som INDØKS hovedsamarbeidspartner vil Halliburton være delsponsor av Karrieredagen 2014, som i år vil bli arrangert 25. September 2014. Denne dagen vil dere kunne møte representanter fra Halliburton på stand i Kjølv Egelands hus på Universitetet i Stavanger. Under Karrieredagen skal de også ha en bedriftspresentasjon, hvor de vil presentere dine karrieremuligheter i Halliburton. De kan friste med spennende bachelor- og masteroppgaver og trainee-stillinger. Om du ikke klarer å vente til bedriftspresentasjonen på Karrieredagen, kan du i mellomtiden sjekke ut www.GoHalliburton.no for mer informasjon.

Vi gleder oss til et spennende samarbeid!

Halli_logo

Nøkkelord: , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering