INDØKS i samarbeid med ONS

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategoriene Nyheter, PR, Sosialt og Sponsor

 

ONS 2014INDØKS ønsker å hjelpe til som et bindeledd mellom studenter på UiS og ONS 2014. Dere vil derfor finne indøkere på stand i Kjølv Egelands Hus den 18. august fra kl 09:30 til kl 12:00 og 25. august fra kl 10:00 til 12:30. Her vil det være mulig å få informasjon og registrere seg til ONS University Day 26. august. Vi i INDØKS anbefaler alle å ta turen for dette er virkelig en stor event!  (Mer informasjon og mulighet for registrering her)

Klikk her for ONS University Day event på Facebook!

 

Har du lyst å delta på sosiale arrangementer med bransjen??

Studenter kommer fra hele landet til ONS, og de trenger et sted å bo! Noen indøkere har allerede stilt sofaene sine til disposisjon og vi håper at du vil gjøre det samme! ONS trenger per idag flere verter som kan ha studenter på overnatting. Dette er en unik mulighet for å møte andre ivrige studenter som er kommet hit til Stavanger for å bli bedre kjent med næringslivet. Du og din besøkende student vil da automatisk bli med i trekningen om en helikoptertur til preikestolen. Dere vil også få tilgang til sosiale arrangementer sammen med næringslivet som du ellers ikke vil få bli med på. Det finnes ingen bedre måte for studenter på ONS å knytte nye kontakter og samtidig få nye venner. (Mer informasjon og kontaktperson her

12.08

Mer informasjon om ONS Student Host Programme

 

INDØKS kommer på ONS!

I år kan du finne INDØKS på ONS i Hall A (Grip runde). Kom og slå av en prat med våre standrepresentanter. Vi håper å se deg der!

 

 

Nøkkelord: , , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering