Hva har skjedd siden sist?

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategoriene Bedriftsbesøk, Nyheter og Sosialt

Det begynner å bli en stund siden forrige innlegg fra styret. Det var ikke vår intensjon når vi fikk ny nettside at det skulle ta så lang tid mellom oppdateringer.

Jeg vil derfor benytte denne posten til å oppdatere dere på hva som har skjedd den siste tiden.

Tur til Røldal

INDØKS arrangerer en årlig tur til Røldal. Turen ble holdt i mars, og i år fikk vi fantastisk påskevær.

Turen startet med avreise fra Universitetet ca 11:30 fredag 8. mars. Sosialansvarlig Benjamin hadde ordnet med quiz til bilturen, slik at den 4 timer lange kjøreturen skulle bli noe kortere.

 

Klar til avreise

Klar til avreise

Da vi kom frem til hytten, var været strålende. Flere valgte å rydde inn bagasjen med en gang, for så å sette seg ute i det fine været.

WP_20130308_016

Utsikt fra øverste etasje

WP_20130308_017

Pent vær

 

Flere av guttene ble sendt på handletur, hvor det skulle handles inn mat til over 30 voksne og sultne studenter. På menyen stod blant annet taco og pizza, samt frokost og nattmat til alle mann. Resultatet av handleturen ser du under.

Deet ble nok mat!

Det ble nok mat!

 

Fredagen ble ellers nyttet til hyttekos og sosialt samvær. Vi var delt inn i to hytter, hvor det var inndelt etter klassetrinn. I hytten til 4. klasse var det både dart, badstue og biljardbord, som ble flittig brukt.

Har konsentrasjon.

Hard konsentrasjon!

Lørdagen started som fredagen sluttet, med sol og fantastisk vær. Frokosten ble kastet ned på et blunk, før vi reiste til skitrekket. Her ble det tid til både skikjøring og grilling.

Utsikt fra stolheisen

Utsikt fra stolheisen

Flott vær i bakken!

Flott vær i bakken!

Utkledningsfest er tradisjon på turene, og i år var temaet bokstavfest. Hver person tar forbokstaven i sitt navn og finner et kostyme som begynner på denne bokstaven. Her var det mange kreative sjeler! Under festen gikk flere opp på afterski, hvor vi var så heldige å treffe på flere fra vår hovedsponsor Aker Solutions, det var koselig!

Bedriftsbesøk i Egersund

Etter fadderuken i fjor ble vi invitert ned til Aker Solutions’ verft i Egersund, hvor vi fikk omvisning og fikk se på riggen de holder på å bygge. Det er forøvring her vår nåværende fremsidebilde på Facebook og nettsiden stammer fra. I april ble vi invitert tilbake for en ny omvinsning og for å se hvordan rigger nå ser ut, nesten 1 år senere.

Bilde av gjengen på besøk

Bilde av gjengen på besøk

Her skjer det saker og ting

Her skjer det saker og ting

Så hva skjer videre?

Nå er det midt i eksamensperioden, så det er lite aktivitet. Styret planlegger sommeravslutning for 4. klasse, mens 5. klasse planlegger masterfest og sin siste feiring før de er ferdige med studiene. Styret holder aktiviteten oppe hele sommeren, hvor vi blandt annet forbereder oss til fadderuke for nytt kull og Karrieredagen 2013. Her blir det fult kjør hele sommeren.

Husk å følge oss på Facebook og Twitter for aller siste nytt.

Nøkkelord: , , , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering