Fra sofaslitere til ballkunstnere, og tilbake igjen…

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Sosialt

Helgen 31. jan – 2. feb  var det igjen duket for futsalturnering for INDØKS FK. Turneringen var denne gang lagt til Figgjohallen (av alle steder), men det stoppet ikke oss. Vi fikk igjen stablet sammen et lag bestående av 8 mann. I hovedsak Indøkere, men med et par innslag fra andre studieretninger.

Etter en god opplevelse sist gang, var det en motivert gjeng som hadde ofret noen timer søvn denne lørdagsmorgenen for å spille ball. Nok en gang var det litt varierende motstand som møtte oss. Første kamp endte hele 6-1 til INDØKS mot et ungt lag som kalte seg Sleivspark IL. Kampen etter endte med et 3-0 tap mot gruppevinner Soulja Boiz. En kamp vi følte vi var på høyde med motstanderen spillemessig, men de var et hakk bedre enn oss i de avgjørende situasjonene. Kort oppsummert, en fortjent seier til Soulja Boiz. INDØKS vant de to siste kampene forholdsvis komfortabelt 3-1 og 2-0 mot henholdsvis Tasta 2 og Tiki-taka. Disse resultatene førte til at INDØKS FK tok en sterk 2. plass i gruppa og sikret avansement til kvartfinale.

Til tross for avansement, vil ikke INDØKS FK være å se i Figgjohallen Søndag. Etter et raskt lagmøte etter siste kamp ble det bestemt at vi lot plassen vår gå videre til Tasta 2. Dårlig planlegging, dårlig trente kropper og alderen trekkes fram som grunner til at det ble med den ene dagen. Vi avslutter med å takke oss selv for god innsats lørdag og heller dårlig innsats søndag.

 

Grunnet sykdom og fraflytting var vi nødt til å gjøre mindre endringer på laget fra sist gang. Laget denne gang så slik ut:

Bak fra venstre: Simen Birkeland Aass, Eirik Heskja, Alexander Sæstad, Eirik Hop, Christian Andreassen, Martin Bjørgum.

Foran fra venstre: Lars Ciljan Skjelbred, Tor Øistein Sigbjørnsen.

 

photo (7)

Nøkkelord: ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering