Bedriftsbesøk hos Halliburton

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategoriene Bedriftsbesøk og Jobb

Etter en lang og varm sommer var alt tilbake til normalen da gamle og nye studenter møttes i midten av august for å ta fatt på nok et studieår. Som vi stolt kunne annonsere i vår, har Halliburton tatt over som vår hovedsamarbeidspartner. Det var da halt naturlig å starte året med å introdusere Halliburton for våre medlemmer og vice versa.

Onsdag 20. August var vi invitert til Halliburton sitt hovedkontor i eldfiskveien på Tananger for et skreddersydd program for oss. Dagen startet med en kort presentasjon av selskapet i plenum hvor vi også ble introdusert til en rekke ansatte. Det var tydelig at Halliburton hadde tatt dette seriøst og satt av tid og ressurser til å sy sammen et interessant opplegg for oss. Vi ble deretter delt opp i to grupper. Den ene fikk en presentasjon jobbmuligheter og spesielt deres trainee program i tillegg til at en tidligere Indøk-student, nå trainee i Halliburton, fortalte oss om hennes møte med både arbeidslivet og selskapet. Samtidig ble den andre gruppen tatt med til den andre enden av bygget hvor vi fikk en innføring i Halliburtons tanker om informasjonsflyt, både systemer de bruker i dag og visjoner om hvordan de vil ha det i framtiden.

Besøk Halliburton

 

 

 

 

 

Etter at hver gruppe hadde fått hver sin presentasjon, ble vi servert lunsj i kantina. Et fint avbrekk hvor det var mulig å slå av en litt mer uformell prat med de ansatte som fulgte med oss denne dagen. Kvalitet på kantina er jo også noe mange setter høyt når de skal velge arbeidsgiver, så det var nok mange gjorde seg opp en mening her. Etter lunsj var det tid for gruppene å bytte plass. Opplegget ble avsluttet i plenum hvor studenter fra 5. året fikk presentert mulige masteroppgaver som Halliburton ville ha løst. Kostnadsbesparelser sa du? We fix!

Det er ikke lett å få noe forhold til opplevelsen vi hadde ved å bare lese programmet vi var gjennom. Kort oppsummert så er vi kjempefornøyd med dagen og imponert over mottagelsen vi fikk hos Halliburton. Som nevnt, så er det tydelig at de har lagt mye ressurser ned i dette og tar oss seriøst. Det lover veldig bra for et godt samarbeid framover. Responsen fra våre egne studenter var også veldig bra, og det er gledelig at vi så mange kunne stille opp denne dagen. Alt dette tyder på en gjensidig interresse noe som vi må kunne tolke positivt.

Nøkkelord: ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering