Bedpres 21.01.2014 – FMC Technology

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategoriene Bedriftsbesøk og Nyheter

Årets første bedriftspresentasjon i regi av INDØKS er et faktum. Først ut var FMC Technology. Her stilte Tone Brekkhus (HR Manager Projects, Eastern Region), Fikre Zelleke Woldemariam (Graduate Engineer) og Antonio Heredia (STTP 2013) opp.

F.v. Antonio Heredia, Tone Brekkhus, Steven Mellum (INDØKS) og Fikre Zelleke Woldemariam

F.v. Antonio Heredia, Tone Brekkhus, Steven Mellum (INDØKS) og Fikre Zelleke Woldemariam

Tone var først ut og startet med FMC Technology sin visjon om at i fremtiden skal alt ligge på havbunnen! Deretter ble det fortalt generelt om FMC Technology som er et stort verdensomspennende selskap. Se gjerne Power Point presentasjonen til FMC lagt til lengre nede.

Fikre tok deretter over og viste noen nydelige animasjoner fra blant annet Kirinskoye feltet i Russland hvor FMC opererer. Dette er et nytt felt hvor alle installasjoner befinner seg på havbunnen grunnet at havet er dekket av is i opp mot 6 måneder av gangen! Her er utfordringene store ettersom det er umulig å nå feltet i denne perioden om en uønsket hendelse skulle inntreffe. Det kreves systemer med høy pålitelighet og kloke ingeniørhoder.

Visning av animasjon

Visning av animasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

Avslutningsvis ble det fortalt om FMC sitt «Summer Trainee Technology Program» (STTP) som Antonio Heredia deltok på i 2013. Han fortalte om store utfordringer, godt miljø, og hvor lærerikt det var. INDØKS anbefaler alle studenter å søke! Se link under.

Trykk for Summer Trainee Technology Program

Trykk for Finn.no STTP

Trykk for Jobbsøk

FMC Technology Power Point

Plakat

 

Nøkkelord: , , , , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering