Bedpres 18.02.2014 – Capgemini

Skrevet av IT-ansvarlig den . Publisert i kategorien Bedriftsbesøk

Andre bedpres for året ble gitt av Capgemini Consulting den 18. februar

Capgemini Consulting er den største management consulting bedriften i Europa og leverer prosjekter knyttet til en rekke ulike problemstillinger innen strategiutvikling og transformasjon.

Iløpet av presentasjonen fikk vi prosjekteksempler innen:

  • Marketing, sales and services; går ut på å øke salg, kundetilfredshet, og lønnsomhet
  • Operations; går ut på å øke produktiviteten og effektivisere prosesser
  • Strategy and transformation; går ut på  å oppleve fordelene fra optimaliserte strategier og transformere organisasjoner.

Det ble fortalt litt om BAG kullet (Business analysis group) som er en mulighet for å gi nyutdannede en optimal start på karrieren innen management consulting. Her blir det lagt opp til tett oppfølging gjennom en personlig utviklingsplan. Er du flink kan du komme ut i et prosjekt etter kun en uke!

Videre snakket Capgemini om «Management Consulting Workshop» som er for deg som går i 2.-4. klasse og som ønsker å prøve ut det å jobbe innen management consulting. Det avholdes på Capgemini University i Chantilly utenfor Paris i midten av september. Søknadsfristen er 1. mars så skynd deg og søk!

Capgemini fortalte også om deres summer internship program. Dette vil gi deg praktisk arbeidserfaring i et ledende management consulting miljø. Du vil først være 3 uker i et internt prosjekt eller kundeprosjekt. Deretter vil du få 3 uker ferie før man er med på et 4 ukers kundeprosjekt.

Til slutt fikk vi valget mellom 3 prosjekter som representantene har jobbet med i det siste og kunne fortelle oss mer om hva de har gjort. Dette gav oss innsikt i typiske prosjekter hos Capgemini.

Søknadsfrister:

Fast stilling BAG: 1. mars

Management Consulting Workshop (2.-4. klasse): 1. mars

Søk stilling på

www.capgemini-consulting.no

Capgemini Consulting presentasjon

Capgemini Consulting presentasjon

 

Nøkkelord: , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering