Back To School

Skrevet av Nestleder INDØKS den . Publisert i kategorien Sosialt

Da var juleferien over, og de fleste har kommet seg trygt gjennom starten på det nye året. Samtidig som 5. klasse levde livet i varmere strøk, på sin studietur til USA og Mexico, var de fleste av oss i 4. tilbake i Stavanger for å ta fatt på et nytt semester. Vi bestemte da for å ta turen til, den minst like eksotiske, Stavanger Ishall for å teste curlingferdighetene.

Veldig hyggelig å se så mange INDØKere på et sted. Dagen bar preg av topp innsats, godt humør, og begrensede ferdigheter på isen, så det er ingen fare for at vi må booke tur til Sotsji for å representere Norge under OL. Vi hadde leid 3 baner, fikk med oss en instruktør og etter en kort gjennomgang av teknikk og regler, var vi klare for spill. Hvis noen er nysgjerrig på resultatene, kan vi melde om en soleklar seier til INDØKS! Til tross for noen såre kroppsdeler og harde møter med isen, så virker det som de fleste koste seg med en aktivitet som de ikke bedriver til vanlig.

Dagen ble avsluttet på sedvanlig INDØKS vis med en brakkekveld. Vi kan også her melde om god innsats, men velger å ikke utdype dette nærmere.

 _MG_5589 _MG_5545 _MG_5524

"Legg den her"Pål "Trulsen" Lorentzen

Lagbilde_MG_5571Kooooost!

Nøkkelord: , , ,

© 2013 | Laget av Eirik Heskja | Administrering